Min önskelista

Jag fyller 37 år den 4 december, hej vad det går, och eftersom vänner och släkt undrar vad jag önskar mig så kommer här en önskelista som jag tänkte uppdatera under dagen. Kanske också kan fungera som inspiration när ni läsare ska köpa julklappar till era vänner?

– Sleek.Look hårinpackning (den i burk) LÄNK
– Bra glass-skopa
– Bra mandelkvarn
– Decleor aromessence Rose d’ Orient LÄNK
– Fruktigt te
– Bra te-sil som inte läcker
– Crabtree & Evelyn handtvål LÄNK
– Erica Weiner fjäderring i mässing LÄNK
– Strumpor från Åhléns (sockar)
– Tunn morgonrock som inte är så tung
– Ananasskivare
– Depend nagellackborttagning i burk (med indränkt svamp)
– Varma innesockar med pompombollar (fanns på SOX på Hansa)
– Ulliga knästrumpor i vinterviit (fanns på SOX på Hansa)
– Bidrag till frisörbesök
– Ansiktsbehandling t.ex. presentkort hos Bernadi
– REF torrschampo LÄNK
– Blont löshår clip-on LÄNK

Senast uppdaterat 101124 kl. 8:41.

Leave a comment

 1. 22 November 2010 / 12:34

  Decleors aromessence är underbara..står i mitt badrumsskåp..kram

  • Käthe Nilsson
   22 November 2010 / 13:15

   Curlingmammnan – den är kanon! 🙂 Kram!

 2. 22 November 2010 / 19:38

  hehe, jag pysslade också ihop en önskelista på min blogg häromdan, jag fyller 29.11 🙂

  • Käthe Nilsson
   23 November 2010 / 12:31

   Maria, snart dags för dig med. 🙂

 3. 22 November 2010 / 22:25

  Kul med önskelista! Jag tänkte bara tipsa om en morgonrock som jag själv har som jag tycker stämmer in på kriterierna; Boob har en som finns i rosa och svart http://shop.boobdesign.com/sv/product/255/morgonrock-audrey#filter-2 och som jag älskar. Den är alldeles lagom tycker jag som annars tycker att sådana plagg har en förmåga att vara så tunga som du skriver. De satsar väl iofs på kläder till gravida/ammande, men jag tycker att den funkar lika bra nu när jag inte är gravid

  • Käthe Nilsson
   23 November 2010 / 12:31

   Tanja, tack för tipset!! Den är jättefin!! Struntar i att den bara är för gravida. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.