Lite otur

Jag har inget flyt alls för tillfället. Jag hade tagit fel på mötestiden idag, internet hade slutat fungera när jag kom hem, lussekatterna igår blev inte alls bra (förmodligen fel dosering av saffran för de blev smaklösa) m.m. m.m. men det är det lilla i det stora. Så länge det inte rör sig om personskador så. 🙂

Uppdaterat! Och nu hittade jag äckliga ben i fiskgratängen…

Leave a comment

 1. 22 November 2010 / 12:34

  När dagen väl kommer in på det spåret brukar det vara omöjligt att vända det. Hoppas dock att din dag vänder på eftermiddagen! 🙂

  • Käthe Nilsson
   22 November 2010 / 13:15

   Ida, tack, jag hoppas det. 🙂

 2. Anna
  22 November 2010 / 15:13

  Har provat att använda “omalt” saffran en gång och de lussebullarna blev också helt smaklösa. Kanske är svårare att få till det helt enkelt när man maler saffranet själv? Tråkigt, vetebullar är liksom inte lika kul som saffransbullar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.