ANNONS:

Äkta saffran

Jag ska testa äkta saffran för en gångs skull.

Jag mortlade med socker och salt och det doftar ljuvligt.

Och sedan i med en skvätt vodka så det får extrahera. I eftermiddag när sonen kommer hem från sitt kalas ska vi baka lussekatter.

Men nu ska jag in i duschen och jag har för avsikt att ta en dagens outfitbild. Ha en fin söndag!

Leave a comment

  1. 21 November 2010 / 15:05

    älskar saffran, både i bak och matlagning =) ha en fin söndag!

  2. S
    21 November 2010 / 17:45

    Har också äkta saffran här hemma, men vet inte riktigt vad jag ska göra med den? I med den i en mortel har jag förstått..men “måste” man lägga i socker för smakens skulle eller?

    • Käthe Nilsson
      22 November 2010 / 13:17

      S, jag mortlade med socker för att det skulle gå att mortla.

  3. Jenny
    21 November 2010 / 18:55

    Vad är oäkta saffran?

    • Käthe Nilsson
      22 November 2010 / 13:17

      Jenny, vet faktiskt inte om det man köper i påsar är 100% äkta eller ej. Kanske bara olika kvalitet?

Leave a Reply to Käthe Nilsson Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.