Volangtopp

Nelly har en väldigt fin volangtopp från Vila som kostar 249 kr. Ser lättanvänd ut!

Synd den inte är längre så den hade gått att ha som en klänning. Jag är förresten ute efter en mysig, stickad långtröja att ha som klänning i vinter. Ni kanske har tips på en? Antingen svart eller vintervit, gärna med struktur.

Leave a comment

 1. Fliselin
  19 November 2010 / 12:02

  Skriv din kommentar här!
  VILA tror jag har en lång tröja i vintervit och svart, mysig krage och struktur. Bomull, tror jag. Kankse inte finns kvar längre. Kan man hoppas att dy läser min kommentar under glasögonen och kanske hjälper mig att minnas?!!!

  • Käthe Nilsson
   20 November 2010 / 16:11

   Fliselin, tack för tipset!!

 2. Lisa
  19 November 2010 / 12:10

  Har sett en vintervit med struktur hos zoovillage, kommer från Elvine. Tycker den är fin!

 3. Lisa
  19 November 2010 / 12:12

  Har sett en vintervit med struktur hos zoovillage. Den kommer från Elvine, tycker den är jättefin!

  • Käthe Nilsson
   20 November 2010 / 16:10

   Lisa, tack för tipset!

 4. 21 November 2010 / 15:22

  Jag har en långtröja från H&M som är stickad, med struktur, dock mörkgrå-svart i färgen… På dig som är lite kortare funkar den garanterat som klänning, på gränsen för mig 😉
  Finns bild på den i min blogg idag faktiskt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.