ANNONS:

Så skönt!

Jag har sprättat upp räkningar, sorterat dem och beställt sonens vintermundering. Nu är det äntligen gjort och det är ljuvligt. Det blev overall, handskar och vindstoppermössa från Reima. Jag valde två par stövlar (som redan finns här hemma) – ett par smäckra i beige från Timberland (tyvärr slutsålda på Ellos) och ett par supervarma och vattentäta i svart från Sorel. De sistnämnda är väldigt klumpiga men blir perfekta i vinter när det blir kallt. Så nu ska jag bara kolla efter en ny vinterjacka som jag tänkte fynda på julrean.

Jag hörde talas om Sorel först när Alexandra bloggade om dem för någon månad sedan och nu verkar hela bloggvärlden ha fått Sorel på hjärnan, både till sina barn och sig själva. Helt galet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.