Disney Couture


Ett snyggt halsband från Disney Couture, 625 kr, som finns att klicka hem hos Kyssjohanna. Jag gillar långa halsband men har lärt mig att jag använder kortare mer för de är inte i vägen på samma sätt. Men ibland är det kul med längre halsband. Då har jag gärna mitt päron från Marc by Marc Jacobs eller min kristallbjörn från Boudoir by Disaya.

Föredrar du kortare eller längre?

Leave a comment

 1. 4 November 2010 / 17:39

  Jag föredrar nog oftast lite längre, fast riktigt till naveln behöver dom väl inte gå.. 😛 Är dom kortare hamnar dom oftast innanför blusen, beroende på ringningen..

 2. 5 November 2010 / 04:33

  Åh, så fint! Älskar alice i underlandet efter burtons film 🙂
  Jag har oftast lite längre, men dock inte navellånga, precis som maria säger 🙂

  • Käthe Nilsson
   7 November 2010 / 11:42

   curlingmamma, kram!

 3. Lise
  5 November 2010 / 14:59

  Älskar långa halsband,jag har breda axlar o lite kort hals så kortare “band” gör sig inte riktigt,även om dom kan va jättesnygga. Har en favorit-patron från cheap monday och så sätter jag ihop egna kedjor till längre..:)

  • Käthe Nilsson
   7 November 2010 / 11:42

   Lise, smart! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.