Dog efter skönhetsoperation

Jag tror inte att så många är medvetna om att det inte är riskfritt att göra skönhetsoperation, man kan faktiskt dö. Jag tror inte jag skulle våga.

Leave a comment

 1. 3 November 2010 / 11:57

  Var det kanske narkosen som gjorde att hon dog? Det enda skönhetsingreppet jag kunde tänka mig att göra är ögonoperation så jag skulle slippa mina glasögon. Men jag tror inte ens man blir nersövd under såna ingrepp..?

 2. 3 November 2010 / 12:17

  Tragiskt! Kan som sagt hända under alla operationer som kräver narkos….

 3. Johanna Sallhag
  3 November 2010 / 15:24

  Som inslaget säger så ska det normalt sett inte kunna hända en ung, frisk människa. Självklart kan man ju bära på något som man inte vet om. Läskigt! Den kliniken är annars mycket välrenommerad och de är superproffsiga där! Kram, kram

 4. 4 November 2010 / 08:32

  Alla operationer innebär ju tyvärr en risk på ett eller annat sätt. Är det stora ingrepp som kräver narkos är riskerna förstås större. Har faktiskt en kollega (ung kvinna, fullt frisk) som dog under narkosen. Hon reagerade på något läkemedel och fick en anafylaktiskt reaktion som inte gick att häva. Extremt ovanligt dock.

  Jag skulle nog inte låta mig stoppas av rädsla för riskerna om jag hade något komplex som jag mådde dåligt över och verkligen ville åtgärda. Däremot skulle jag alltid välja det minst omfattande ingreppet och alltid välja lokalbedövning i den mån det är möjligt.

 5. Käthe Nilsson
  4 November 2010 / 10:37

  Visst är det tragiskt. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.