Piffiga tillbehör


Den här bilden tog jag för något år sedan.

Ikväll ska jag göra korv och mos som hela familjen gillar, åtminstone mosen är vi alla förtjusta i. Falukorven har vi bara för att sonen tycker det är gott, själv väljer jag hellre isterband och sambon avstår gärna helt korv. Ofta tycker jag att man lätt kan piffa upp vardagstråkig mat med något piffigt tillbehör, men idag kommer jag inte på något alls.

Hjälp! 🙂

Leave a comment

 1. 20 October 2010 / 20:04

  Snabbinlagd gurka :-). Skiva en gurka med osthyveln, tillsätt 1 msk ättika och 3 msk socker. Rör om och ställ i kylen i 10 min. Strö över massor med hackad persilja. Galet gott till husmanskost tycker jag.

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:08

   Lisa, men gud så gott! Hur kan jag ha glömt det? 🙂

 2. Suss
  21 October 2010 / 09:20

  Snabbinlagd gurka, Gud va gott!! Det var länge sen jag gjorde. Annars är ju olika kalla såser gott till det mesta, tzatsiki t.ex. Eller cole slaw, det har vi dille på periodvis 🙂

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:06

   Suss, ja mums vad gott med coleslaw!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.