Funderar du på att fixa med garderoben?

Då kanske boken Garderoben av Christina Resare (165 kr hos Adlibris) kan vara något att investera i och inspireras av? Jag har nämligen upptäckt att förvaringsplats för kläder, skor och accessoarer är himla viktigt för att få fason på på allt. Jag upplever att min nuvarande garderob inte räcker till. Sambon påstår att jag har för mycket kläder? 🙂

Hur ser er garderobslösning ut? Skicka gärna bild till info@kathe.nu.

Leave a comment

 1. 20 October 2010 / 18:25

  Jag väntar på leveransen av just den boken. 🙂 Samma problem här, jag tycker att jag har för lite plats, sambon menar att jag har för mycket kläder. Fast han får inte ihop det där med att jag då och då utbrister “jag har inget att ta på mig”. Ha, det är för att förvaringen är usel och jag ser inte kläderna. 🙂

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:09

   Maja, precis, jag har heller inget att ha på mig. 🙂

 2. curlingmamman
  20 October 2010 / 18:27

  Samma problem här..ändå har jag en gigantisk garderob fullproppad med kläder..men jag jar ju jobbat med kläder i nästan 18 år..tack för tipset…men det var inte den..den ahr jag redan i 2 färger kram

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:10

   curlingmamman, ah, låter intressant. Berätta mer! 🙂

 3. 20 October 2010 / 19:52

  Exakt samma problem här! 🙁 jag har alldeles för få garderober för mina kläder.. och sambon tycker att jag har för mycket 😉

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:09

   Sara, vad ska vi göra? 🙂

 4. 20 October 2010 / 22:15

  Samma sak här, att sambon säger att jag har för mycket kläder. Vi håller på att göra om vår klädkammare till walk in closet men, jag som har 10 gånger mer kläder och skor än honom ska ända har precis, exakt halva garderobsplatsen, det är inte rättvist tycker jag! : ) Han tycker jag kan ha festkläderna i källaren, eftersom jag aldrig går på fest, men hallå, det är ju dem asom jag älskar att titta på i garderoben, inte all samma sak om dem hänger källaren! : ) Hoppas allt är bra med dig! Kram från Ellie

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:07

   Ellie, ja sambos. :)) Kram!

 5. 20 October 2010 / 22:24

  God kväll! Jag känner igen mig..;) hihi 🙂 Jag har iaf rensat ut i badrumsskåpen nu.. det behövdes verkligen hehe kolla in hos mig så får du se hur fint det blev:) Nästa gång blir det garderoben!

  Natti natti

  Kraam

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:07

   Izabell, kommer och kikar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.