Mellanmål

Nu tror ni kanske att det har blivit en renodlad matblogg men jag vill bara tipsa om att dagens mellanmål, eller fika, är otroligt goda Geisha Dreamy Caramel. Råkade få två presskit hemskickade till min förtjusning. Bara jag som äter dem. Anledningen till att jag fick hem dem är att oktober är en rosa månad. Så när man köper dem går en liten peng vidare till bröstcancerforskning. Bra!

Leave a comment

 1. 15 October 2010 / 15:35

  Jag är inte jätteförtjust i vanliga geisha, väljer hellre någon annan choklad, men dessa lät verkligen supergoda!

  • Käthe Nilsson
   15 October 2010 / 15:58

   Ida, samma här, jag väljer normalt Marabou eller något “fint” mörkt choklad men dessa var goda. 🙂

  • Käthe Nilsson
   16 October 2010 / 14:19

   curlingmamman, supergoda! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.