Dermaceutic – hudvård med glykolsyra

Ni vet säkert att jag gillar mene&moy som bygger sina produkter på glykolsyra. Fick hem ett presskit igår med produkter från Dermaceutic som också använder sig av glykolsyra och går under kategorin medicinsk hudvård. Är mycket förväntansfull då min hud gillar glykolsyra, eller älskar snarare. Jag började använda produkterna redan igår kväll och det kändes bra direkt. Nu ska jag bara se hur min hud reagerar efter en tids användning.

Dermaceutic delar in sina produkter i skydd, stimulering och reparation för hemmabruk och det finns fyra olika salongsbehandlingar.

9 Comments

  • Käthe Nilsson
   15 October 2010 / 15:57

   Emma, jag är mycket förväntansfull. 🙂

 1. 15 October 2010 / 21:44

  Spännande! Ser fram emot en recension 🙂

  • Käthe Nilsson
   16 October 2010 / 14:19

   Lisa, kommer om någon vecka eller så. 🙂

 2. 16 October 2010 / 13:09

  Jag har aldrig hittat ngn hudvård som passar. Läser gärna vad du tycker om dessa.

  • Käthe Nilsson
   16 October 2010 / 14:21

   Natali, vad har du testat innan och vad är du missnöjd med?

 3. Linda
  7 March 2013 / 00:13

  Jag har testat kemisk peeling från denna säljaren. Seriös säljare med bra produkter som fungerar. Säljer salicylsyra för känslig/fet hy och glykolsyra för normal hy. Säljaren har full beskrivning så alla ska få rätt syra för sin hudtyp och önskat resultat 🙂
  Jag har känslig hy, fet t-zon och pormaskar har skillnaden blivit enorm efter 6 månaders användande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.