Mina jodphurs från Vagabond

 

Läsaren Sandra var nyfiken på mina Vagabond-skor. Jag är mycket, mycket nöjd med dem. De är utan nämnvärd klack, klassiska, sköna och behövdes inte gå in ens, av skinn och prisvärda. Innersulan är av skinn och resten av fodringen av textil/tyg. De är inte jättevarma när det är svinkallt ute men i och med sulan funkar de i minusgrader utan att fötterna blir det minsta frusna. Jag fick gå upp till storlek 39 för att mina vrister är höga, annars normala i storleken.

De finns att klicka hem här i Vagabonds webbutik men också i Vagabondbutiker förstås, i Nilsons webbutik och i Scorett-butiker.

Leave a comment

 1. Sandra
  13 October 2010 / 12:10

  Ååå tack så mycket för ett helt inlägg om skorna = ) Precis sådana skor jag är ute efter så jag ska direkt surfa in på hemsidan och beställa hem ett par. Perfekta höstskon!

  • Käthe Nilsson
   14 October 2010 / 09:58

   Sandra, hoppas du blir nöjd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.