La Redoute + Body Shop

Jag hämtade ut ett paket från La Redoute ikväll. Jag beställde förra söndagen och kunde hämta ut det i fredags. Och det är inte första gången det går snabbt, La Redoute har verkligen skärpt till sig som utlovat. Tidigare var leveranstiderna långa men så är det inte längre  – en stor eloge! Det kommer små recensioner på det jag beställde, typ hur storlekarna är och så. Två jättefina par skor jag tror ni är intresserade av.

Jag använde mig av erbjudandekoden 02351 vilket gjorde att jag fick 10/20% rabatt samt ett kroppskit från Body Shop. Helt perfekt att det ingick en body butter för min nuvarande tog slut idag.

Leave a comment

 1. 19 September 2010 / 20:45

  Jasså, de har lovat att skärpa till sig? Kan ju behövas. För min del är det dock för sent. Aldrig mer efter så mycket strul med sena leveranser, mail efter mail med garantier om att produkten är försenad men kommer att levereras under flera månaders tid, innan de slutligen skickar ut ett mail med att den är slutsåld. Och dagen efter finns de i shopen…
  Nej, tack, då handlar jag hellre på H&M och väntar en vecka extra 🙂

  • Käthe Nilsson
   20 September 2010 / 09:28

   Ida, men jag lovar att det flyter på nu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.