Chanel på naglarna

Linda är jättenöjd med sitt Chanel-lack så jag slog till på ett klassiskt rött. Tänk vad härligt med ett lack som håller i en vecka! Om det inte funkar så får Linda stå för kostnaden. *haha*

Jag valde mellan ett mörkt brunlila, tre olika röda nyanser och tre ljusrosa nyanser. Tjejen som hjälpte mig var jättegullig och klistrade en tejpbit på min handrygg för att sedan måla lacken där. Då ser man direkt vilken färg som passar ens hudton bäst. En av de röda såg jättefin ut på mig så det blev mitt val. Ljusa lack behöver inte samma hållbarhet som mörkare – mörkmålade naglar avslöjar sig direkt när det börjar flaga, därför jag valde rött.

Leave a comment

 1. Magdalena Ohlsson
  3 August 2010 / 09:36

  Jag är på jakt efter ett Chanel nagellack men är så svårt att hitta i Malmö, nästa vecka bär det av till Mallorca och ska se om jag hittar det där. Har aldrig testat Chanel tidigare. Du får säga sen om det sitter kvar länge…

  • Käthe Nilsson
   4 August 2010 / 11:05

   Magdalena, jag köpte mitt på Kicks Mobilia, men testa annars Hansa, de borde ha väl?

 2. 3 August 2010 / 10:01

  Jag har ett mörkblått, håller väldigt länge

  • Käthe Nilsson
   4 August 2010 / 11:05

   Camilla, låter lovande. 🙂

 3. Magdalena Ohlsson
  4 August 2010 / 20:17

  Jag jobbar mitt emot Kicks på Mobilia men hittade inget snyggt, ska kolla på Sturup oxå…

  • Käthe Nilsson
   4 August 2010 / 22:52

   Magdalena, hoppas du hittar någon fin nyans! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.