Dagens kläder

Jag började med en t-shirt från Minimarket, byxor från Acne, ring jag fått av mamma och pappa och skor från H&M. Det visade sig vara alldeles för varmt så efter en kvart bytte jag till svarta shorts från Lindex och ett linne från Cherry Tee.

Jag känner mig trött på sommaren nu så det är väl därför jag byltar på mig. 🙂

Leave a comment

 1. 2 August 2010 / 21:44

  Skönt att höra att jag inte är ensam om det…tycker det är riktigt mysigt med regn också men det vågar jag knappt säga högt…

 2. 2 August 2010 / 22:06

  Verkligen skönt att höra att jag inte är ensam. Jag gillar så klart sommaren men hösten är faktiskt oslagbar. Så vacker. Men de flesta tycker att man mest är konstig om man längtar till hösten. Sedan är ju alltid A/W-kollektionerna hundra gånger snyggare än S/S.

  • Käthe Nilsson
   4 August 2010 / 11:06

   Camilla, precis!!

 3. 3 August 2010 / 07:43

  Snyggt! Jag hade samma byxor och skor idag, fast de svarta;)

  Va! Trött på sommaren! Vad är min människa för en människa;)

  • Käthe Nilsson
   4 August 2010 / 11:06

   Linda, man måste våga erkänna, kom igen du också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.