Tapas & tarot

Jag och en kompis åt tapas och tränade med tarot-kort ikväll. Hur kul och mysigt som helst! Satt i uterummet med tända ljus. Mörkt ute.

Jag har haft det matta överlacket i ett dygn och märker inte av något slitage alls än så länge. Besvarar kommentarer imorgon. 🙂

Leave a comment

  1. 24 July 2010 / 11:09

    Om du fick välja 5 nyckelplagg inför hösten vilka skulle det bli och vad inspireras du mest av om du måste välja mellan folk på sta’n, bloggar eller modemagasin?
    Eftersom jag tycker så mycket om dina tankar och ditt resonerande undrar jag också hur du försöker hjälpa en vän som har det mycket svårt? Nu var tjötiga Molly tillbaka igen 😉

  2. 24 July 2010 / 18:52

    Molly, mina personliga fem är cape/poncho, bootcutjeans, lång ärmlös skjorta med markerad midja, svart långkjol med vidd nertill och något plagg/skor med fårpäls. Jag inspireras mest av modetidningar just nu eftersom modereportagen visar höstmode. Sista frågan var inte lätt. 🙂 Jag är nog inte typiskt kvinnlig när det gäller sånt utan gillar snarare att peppa, vara positiv, vara som vanligt och hitta på roliga grejer med människan än att sitta och älta. Kanske inte det man bör göra..? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.