Frågestund

God morgon, läsare! Jag tycker vi kör en frågestund/feedbackstund. Besvarar under dagen.

Leave a comment

 1. 24 July 2010 / 11:12

  Vilken miss! Jag körde mina frågor under ditt tapasinlägg 😉 Är du gullig o kollar där? 😉

 2. 24 July 2010 / 12:16

  Om du bara skulle få välja ett enda nytt plagg/ett nytt par skor att köpa i vinter, vad skulle det då vara? 🙂

 3. 24 July 2010 / 12:22

  Hej!
  Jag är nyfiken på om du har någon “svart lista” , det vill säga nätbutiker som du undviker att shoppa hos på grund av dåligt bemötande eller dylikt? Har för mig att den diskussionen varit uppe nån gång men skulle gärna höra hur du tänker där?

  Jag undrar också hur du tycker att man ska kombinera den svarta maxikjolen under hösten för att det ska se snyggt ut.

 4. Emma
  24 July 2010 / 13:25

  Har du något tips på var man kan hitta en väska i samma modell som the alexa bag? Jag är inte ute efter en kopia utan mer modellen, med både handtag och axelband och dess stl.

 5. 24 July 2010 / 18:44

  Emma, inte så här på rak arm. Kommer säkert fler väskor av den modellen som inte är stela syntetkopior. Förstår i alla fall vad du är ute efter. Ska hålla koll. 🙂

  Tanja, jag försöker undvika vissa som skriver att de inte går med på retur vid rea trots att det är fel. Ibland beställer jag ändå men är beredd att påpeka min rätt. Skulle aldrig ge mig när jag väl gått in i en sådan konflikt.

  Sara, den perfekta lilla svarta. 🙂

  OK, jag kikar där. 🙂

 6. Matilda
  24 July 2010 / 21:54

  Beställde en sele till min hund som visade vara förstor.
  Skickade tillbaka och de betalar ut via paybel, dock tar de ngn krona extra och ser samtidigt att jag fått 50 kr förlite. mailar dom och de berättar att de tar ut det för returer, står ingenting om det på deras hemsida men i bladet jag fick med leveransen.
  Betalade frakten fram och tillbaka själv.
  Är detta ok? Om inte, vad refererar jag till?

 7. Emma :)
  25 July 2010 / 12:51

  Hej!

  Jag såg Emma’s fråga och måste säga att Topshop har en snygg väska i läder:

  “http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=80&viewAllFlag=false&catalogId=33057&storeId=12556&categoryId=209972&parent_category_rn=208548&productId=1698051&langId=-1”

  Den kanske är för liten, de har haft en större storlek som är slutsåld, men man kan ju alltid kolla ebay.

  mvh
  Emma (också haha)

  • Käthe Nilsson
   26 July 2010 / 01:29

   Emma, tack för hjälpen! 🙂

 8. Lisa
  26 July 2010 / 09:31

  Hej Käthe! Är också nyfiken på dina tips om hur maxikjolen kan matchas i höst. Köpte en, som du tipsat mig om, som jag använder massor nu under sommaren. Kram på dig!

  • Käthe Nilsson
   26 July 2010 / 10:23

   Lisa, kommer ett inlägg om det ikväll. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.