Måndagens kläder

Tog en snabb bild av dagens kläder. Praktiskt med biniki under så att man snabbt kan strippa och hoppa i något vatten och svalka sig. Jag gillar också idén med att låta bikiniöverdelen synas och agera som accessoar. Smycken är ingen hit i den här värmen. Kan tas fram på kvällen istället.

Jag har på mig bikini från H&M, svart linne från Cherry Tee och shorts från Organic Collection/H&M.

Leave a comment

 1. 12 July 2010 / 21:25

  shortsen är verkligen superfina, jag ångrar att jag inte försökte få tag på dem själv. Håller med om att låta bikinin synas, det fulländar liksom sommarlooken. 🙂

  • Käthe Nilsson
   13 July 2010 / 11:51

   Tina, tack! Ja sköna är de också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.