I väntan på Minx

I augusti ska jag besöka en Minx-kurs som hålls här i Skåne för att få  inblick i hur det går till att få Minx på sina naglar. Så småningom, när jag hittar en salong, tänker jag göra tårna guldiga. Tills dess får jag hålla tillgodo med ett lack från Isadora som jag hittade i en lokal realåda. Det ser bronsigt ut men det är mer guldigt än vad bilderna visar. Hoppas det blir täckande och fint på tårna. Nyansen är nr 85 Sparkling Gold. Annars funderar jag på att testa bladguld.

Leave a comment

 1. 12 July 2010 / 16:32

  Gillar din blogg, om man inte varit intresserad av mode och skönhet innan, så blir man DET av att läsa din blogg..Kram Lena

  • Käthe Nilsson
   13 July 2010 / 11:52

   lena70, wow, vilken komplimang. Tack! 🙂

 2. 13 July 2010 / 11:20

  Det ser grymt snyggt ut, du visar väl sen hur det ser ut på naglarna? 🙂

  • Käthe Nilsson
   13 July 2010 / 11:51

   Maria., absolut! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.