Veckans outfits

Hjälp, vilken tråkig vecka! Jag skyller på den bedövande värmen. Tur att jag har med bikiniöverdelen som sätter färg på hela veckan.

Vad har ni på er när det är varmt?

Leave a comment

 1. 11 July 2010 / 22:34

  Så lite som möjligt; gärna svala, tunna viscose tyger, kan uppleva bomull som för svettigt vilket annars är mitt favoritmaterial. Är grymt imponerad av att du kan träna i den här värmen, själv tränar jag som sämst på sommaren tyvärr.

 2. 12 July 2010 / 08:35

  Håller med Molly, så lite som möjligt och inget som sitter åt.

 3. 12 July 2010 / 14:49

  På jobbet blir det ingen skillnad, men det är så svalt i byggnaden så det går bra. Värre är det på vägen dit och hem, känner mig ju som en idiot där jag går påpälsad bland shorts och linnen. För att inte tala om fötterna, gud vad jag svettas. Öppen tå får man inte ha, men jag måste nog investera i några ballerinaskor i tunnare material i alla fall. Men det är inte så lätt i skoväg att klä sig svalt. 🙁

  Men hemma, stora svala tunikor och löst sittande klänningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.