Halvdöd av värmen

Är ni det med – halvdöda och sega av värmen? Inte ens nu på kvällen känns det friskt och svalt. Jag försöker låtsas njuta men några grader kallare hade inte varit fel. Jag har i alla fall lyckats testa höstskor från Ellos om ni är intresserade? Annars väntar jag med de inläggen till augusti. 🙂

Leave a comment

 1. Aquarelle
  10 July 2010 / 21:09

  Nei, kjør på med sko nå – har ikke lyst til å vente til høsten 🙂

  • Käthe Nilsson
   10 July 2010 / 23:38

   Aquarelle, då kör jag på lite höst. 🙂

 2. Carro
  10 July 2010 / 22:19

  Visa gärna skorna! Höstkläder o skor är ju alltid det roligaste ( i mitt tycke) 🙂

  • Käthe Nilsson
   10 July 2010 / 23:37

   Carro, nu finns två kängor ute. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.