Ditt & datt

Vilken högsommar! För några veckor sedan “besvärades” jag av att behöva visa upp benen och nu springer jag obehindrat omkring i bikini och sarong. Det är inte så mycket mer man kan göra än att bada och äta glass, så det har jag gjort ett par omgångar. Nu ska jag beställa höstkläder och skor från La Redoute för recension. Mitt tips är att använda sig av ordersedeln om man utgår från höstkatalogen, för då slipper man att leta upp plaggen i webbutiken.

Vad gör ni idag?

Leave a comment

 1. 10 July 2010 / 16:51

  Jag sitter tyvärr på jobbet nu 🙁 hade mer än gärna velat njuta av sommarvärmen idag!

  • Käthe Nilsson
   10 July 2010 / 23:39

   Sara, måste ha varit jättevarmt på jobbet idag?

 2. 10 July 2010 / 18:04

  Sliter på jobbet 😉 Men om en timme får jag gå hem! 😀

  • Käthe Nilsson
   10 July 2010 / 23:38

   Ida, vad skönt! 🙂

 3. 10 July 2010 / 19:33

  Beställer också kläder idag. Men “tyvärr” har jag sagt till mig själv att det bara ska vara baskläder denna gång. Så inga skor eller väskor, även om jag väldigt gärna skulle vilja ha en väska från La Redoute……..ja, vi får se hur det blir med mitt förbud 😉

  • Käthe Nilsson
   10 July 2010 / 23:38

   Emma, bra med bas för det är roligt i längden. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.