Lördagens status

Jag gick precis upp. Klockan ringde vid åtta och då var jag rätt trött efter nattens febertoppar så jag fick tyvärr boka av träningen. Riktigt ledsamt!! Efter frukost så sov jag i några timmar och drömde om att jag skällde ut en person (så skönt!) och klarade mig undan tre tsunamivågor. Åt en bulle med kalkon och gurka och skrev sedan en inköpslista tillsammans med sonen. Det är sambon som ska handla ingredienser till chokladmousse och lasagne. Nu är jag väldigt kaffesugen men tydligen så kalkas kaffekokaren av. Lite senare ska jag testa nya kex jag fick hem för ett par veckor sedan. Lite uttråkad av att bara slappa i sängen och inte kan jag ringa runt heller, hostar så fort jag försöker mig på att använda min hesa röst.

Dagens outfit: Pyjamasbyxor från H&M och en tio år gammal pyjamastopp. Har inga planer på att byta heller. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.