God morgon! Jag åt chiapudding och kaffe till frukost. Eftersom jag bara brukar blanda mandelmjölk och chiafrön och sedan toppa med lite kanel bara kändes morgonens chiapudding som rena rama himmelriket för delikatesser. För det första hade den perfekt konsistens och för det andra blir den faktiskt mycket godare när jag gör mig till och blandar i vaniljpulver och lite honung och sedan toppar med kanel, kiwi och hackade mandlar. Mycket mumsigt!
Den ultimata blandningen är 0,5 dl chiafrön och 2 dl mandelmjölk per portion.
Receptet på chiapuddingen kommer från ett recept från maj månads Trainingbox. Den ultimata blandningen är 0,5 dl chiafrön och 2 dl mandelmjölk per portion. I med lite vaniljpulver och honung (om du vill).
Sedan kommer vi till mitt tips som gör att chiapuddingen inte sätter sig trist på bottnen och är svårblandad på morgonen. Efter ca 2 minuter blandar du igen innan du ställer den i kylen minst en time, gärna över natten.
Perfekt chiapudding som inte klumpar #chiapudding https://t.co/PYZ3vTCM7V https://t.co/cH61wZMcFz
mums det måste jag testa, ser ju sjukt nyttigt ut
Author
Och det blev väldigt gott med kiwi, kanel och mandel 🙂