ANNONS:

Perfekt chiapudding som inte klumpar

perfektchiapudding1 perfektchiapudding2
God morgon! Jag åt chiapudding och kaffe till frukost. Eftersom jag bara brukar blanda mandelmjölk och chiafrön och sedan toppa med lite kanel bara kändes morgonens chiapudding som rena rama himmelriket för delikatesser. För det första hade den perfekt konsistens och för det andra blir den faktiskt mycket godare när jag gör mig till och blandar i vaniljpulver och lite honung och sedan toppar med kanel, kiwi och hackade mandlar. Mycket mumsigt!

Den ultimata blandningen är 0,5 dl chiafrön och 2 dl mandelmjölk per portion.

Receptet på chiapuddingen kommer från ett recept från maj månads Trainingbox. Den ultimata blandningen är 0,5 dl chiafrön och 2 dl mandelmjölk per portion. I med lite vaniljpulver och honung (om du vill).

Sedan kommer vi till mitt tips som gör att chiapuddingen inte sätter sig trist på bottnen och är svårblandad på morgonen. Efter ca 2 minuter blandar du igen innan du ställer den i kylen minst en time, gärna över natten.

3 Comments

  1. 9 June 2016 / 22:54

    mums det måste jag testa, ser ju sjukt nyttigt ut

    • 9 June 2016 / 23:20

      Och det blev väldigt gott med kiwi, kanel och mandel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.