ANNONS:

Drömmen om en pool

Detta inlägg är i samarbete med Poolgiganten.

Drömmer du om en pool? Jag har inte gjort det tidigare direkt, men mina barn har gjort det en längre period. Numera drömmer jag också om en pool för oss. 🙂 Visst är det mysigt att åka till stranden och få sand mellan tårna – jag tillhör den skara människor som gillar det – men en pool hemma nära tillhands hade varit hur supertrevligt som helst. Tänk en varm sommarkväll och att kunna ta sig ett dopp innan grillningen, eller mitt på den stekheta sommardagen för att snabbt kunna få till en behaglig svalka. Och det går ju faktiskt att kombinera strandbesök och simning i poolen hemma.

Jag har precis börjat läsa på om det här med pooler och att anlägga en i trädgården. Det kan ju faktiskt bli så att jag hittar ett hus så småningom med pool redan, men även då tänker jag att det kan vara mycket bra att vara påläst för att kunna se vilken typ av pool det är och för att kunna bedöma hur bra den är. Men även för att kunna ställa frågor till mäklaren; är den lätt att sköta? hur länge håller den? vad kostar eventuell uppvärmning? och säkert tusen fler frågor.

Jag har några krav på min framtida pool. Jag vill att den ska vara tillräckligt stor för att barnen ska kunna simträna i den. Tyvärr har vi satt våra barn på en privat simskola som lär ut crawl som första simsätt. Samtidigt så är kraven i skolan bröstsim för att uppnå kunskapskraven där. Det är hur dumt som helst, men med egen pool skulle detta problem snabbt kunna lösas över en sommar.

Ett annat krav är att vattnet ska gå att få hyfsat varmt utan att det kostar multum. Den behöver inte vara som en varm bubbelpool, men det ska kännas behagligt att doppa ner tårna, så att säga. 😉

Det sista kravet, för nu i alla fall, är att bygget ska vara hållbart så att poolen håller länge och även långsiktigt är lätt att sköta.

Drömmer du också om en pool?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.