ANNONS:

Coronatider

Det var så skönt att lämna vabruari bakom sig, men mars verkar också bli besvärlig. Ett av mina barn har fått en envis hosta som blivit värre under kvällen. Och med skolans nya riktlinjer på grund av Corona-viruset, blir han tvungen att stanna hemma imorgon. Ett annat barn börjar bli förkylt, så det får passa på att vila upp sig. Jag får lägga en del tid på att skriva en lista imorgon över det som är kvar att fixa här efter flytten; packa upp ett par flyttkartonger, sätta upp gardiner, införskaffa matta, näta in balkong, köpa vårblommor och plantera i fina krukor med mera.

Min arbetsgivare har stenkoll och väldigt tydliga riktlinjer så på det planet känner jag mig inte alls orolig. Men jag tänker att det gäller att kolla upp så att astmaläkemedel finns hemma till den som behöver sådant.

Någon läsare som är drabbad av Corona? Förbereder du dig på något sätt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.