ANNONS:

Mitt nya hem

Kära läsare, nu är jag tillbaka! 🙂 Ledsen att det dröjde flera veckor, men jag har en giltig anledning kan jag tycka – jag har nämligen flyttat. 🙂 Drömhuset dröjde så jag flyttade till en nyproducerad hyresrätt på landet samtidigt som vi röjer och fixar i huset innan försäljning. Känns helt fantastiskt att vara tillbaka i Vellinge kommun i min gamla by med vidderna runt omkring.

Som ni kan ana på bilden blev det en ljusrosa soffa i modellen Söderhamn från Ikea och det runda glasbordet Vittsjö.

Nu ska jag se nästa avsnitt av Outlander innan det är dags att krypa till kojs. Ville bara säga hej till er och väcka upp bloggen.

4 Comments

  1. Margareta
    25 February 2020 / 13:47

    Välkommen tillbaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.