ANNONS:

Ett besök på IKEA

När yngsta sonen var och lekte med kompisar passade jag och dottern på att besöka IKEA och äta lunch där. Jag hade för övrigt på mig den beige, ribbade klänningen med polo från Gina Tricot. Jag är jättenöjd med den och ska ta bild nästa gång jag har den. Här kan du se produktbilderna.

Jag testade soffan Söderhamn och den är ju hur härlig som helst. Tänkte mig en vit, men tycker inte att färgen var så jättefin. Så det blir nog en ljusrosa. Tänker att den färgen blir fin till mörka träslag och vitt. Jag kikade också på en del möbler i serien Vittsjö. Så billigt och luftigt med möbler i glas. Det blir nog soffbord, laptopbord (det på bilden) och eventuellt sidobordet också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.