ANNONS:

Ett drömmigt vardagsrum

Innehåller annonslänkar.

Om allt går som jag vill kommer jag snart att få inreda ett nytt vardagsrum. 🙂

Soffa
Den här gången skulle jag gärna vilja ha två soffor mitt emot varandra. Jag gillar skarpt Söderhamn från Ikea, men måste se den live innan jag bestämmer mig. Sedan gäller det ju att det finns plats för två soffor. Men minst en blir det! Eventuellt byter jag ut benen till några skojigare.

Lampa
Jag drömmer i smyg om den snygga golvlampan Flos Arco. Just nu reas den HÄR för ca 15 000 kr vilket är det bästa priset jag någonsin hittat. Dock fortfarande dyr.

Mattor
Jag vill gärna ha en vit bas för att kunna byta ut accentfärg när jag känner för det. Den vita mattan från Classic Collection har snyggt mönster men är ändå enfärgad. Den reas just nu HÄR för 4193 kr. Och så vill jag få in lite färg med mattan från Svenskt Tenn. Den har varit med i bloggen förr. 🙂

Kuddar
Det blir från Svenskt Tenn såklart!

Soffbord
Vet inte vad som blir bäst men tar gärna ett runt eller flera mindre kvadratiska i glas eller marmor. Har haft trä så länge nu.

2 Comments

  1. Elisabeth
    20 January 2020 / 18:45

    Vad spännande! Hoppas allt går vägen.

  2. Minna
    14 February 2020 / 18:48

    Soffan ser bra ut men är så obekväm🙃 En av döttrarna hade en sådan, omöjlig att sitta i. Vi har en sådan i lunchrummet på min arbetsplats, samma sak där. Tror att det är en soffa man ligger i för att kolla på tv eller läsa en god bok i. Men den är snygg att titta på😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.