ANNONS:

Vilken vecka!

Det har varit några dagars frånvaro här i bloggen, men jag har giltiga skäl. Började nytt jobb i måndags (som jag skrev om i ett tidigare inlägg), firade min födelsedag onsdag kväll* och avslutade veckan med julfest med jobbet. Mycket trevligt företag och arbetskamrater!

Idag valde jag att ta sovmorgon innan det var dags att hjälpa äldsta sonen att hämta ut de datordelar som inköptes på Black Friday och göra några andra ärenden. I eftermiddags satsade jag på att göra en stor bytta risgrynsgröt och att baka en gigantiskt stor mjuk pepparkaka. Drygt två veckor kvar till jul så denna helg ska jag klicka hem de flesta julklapparna.

Ikväll ska jag slappa framför TV:n och imorgon planerar jag att träna helkropp och att svepa bort det värsta dammet.

*) Gjorde en glassbomb bestående av hallonmarängbotten (maräng + röd färg + frystorkade hallon), parfait smaksatt med vaniljstång och vit choklad och ett innanmäte av färdigköpt citronsorbet. Det blev faktiskt inte så dumt; friskt och fräscht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.