ANNONS:

Första advent & nytt jobb imorgon

Innehåller annonslänk för H&M.

Idag har barnen varit trötta då vi var iväg på middag igår och kom hem sent, så de har inte gjort så mycket. Lite läxa och mycket slappande har det blivit. Vi struntade också i julmarknaden här på orten då jag inte tyckte den var så bra förra året. Nästa år vill jag besöka en riktig gammaldags julmarknad på ett slott eller en borg för den där rätta känslan. 🙂

Men adventsfika hann vi med. Jag bakade mjuk pepparkaka idag och vi tog några smakbitar från den. Och några lussekatter fanns allt kvar i frysen.

Kommande vecka blir intensiv men säkert hur kulig som helst. Imorgon börjar jag på mitt nya jobb som QC Analytiker. Spännande att vara tillbaka inom Life Science igen. På onsdag fyller jag år så då blir det kalas på kvällen och på fredag är det julfest med jobbet. Jag blev inbjuden till ett seminarium på Lunds universitet torsdag kväll, och jag skulle väldigt gärna vilja gå, men jag får se hur pigg jag känner mig.

Jag har inte hunnit shoppa så mycket under helgen, men imorgon kväll kan vi som inte hunnit nyttja Black Friday-erbjudanden ta del av Cyber Monday-rabatter. Jag passar på att uppdatera imorgon kväll när jag själv sitter och beställer.

Tips! Jag vet att H&M ger alla medlemmar 20% rabatt redan idag (logga in för att ta del av Cyber Monday-erbjudandet). Scrolla också ner till inlägget här under för erbjudanden som finns där gäller minst fram till midnatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.