ANNONS:

Vabbigt

Idag har jag vabbat för första gången sedan jag började arbeta som biomedicinsk analytiker. Min “lille” kille fick feber i natt, har ont i kroppen och är snuvig. Hoppas det inte är någon typ av influensa! Misstänker dock att det kan vara så då min äldsta kom hem från skolan med liknande symtom. Måste säga att det är väldigt lugnt att vabba när man inte måste jobba samtidigt (som när jag var företagare på heltid). Fördelen med att jobba på labb – man kan inte ta jobbet med sig hem. 😉

Så ikväll är jag vääldans bloggsugen. Tänker tipsa om snygga ytterplagg från Lindex och annat smått och gott! 🙂

P.S. De tre vinterjackorna från Barbour är skickade och borde dyka upp senast imorgon torsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.