ANNONS:

Höstinspo

Innehåller annonslänkar för Wakakuu och Net-a-Porter.

Dessa bilder är från nyhetsbrev från Wakakuu och Net-a-Porter. Tyckte det gav mycket höstinspo så jag lägger ut det här också. 🙂

Min varma vinterjacka från Barbour har gått sönder. Dragkedjan är halvt trasig och den är ganska välanvänd, så jag har beställt hem tre nya vinterjackor för test. Tänkte det kunde vara dags för test av vinterjackor här i bloggen. Vad sägs om färger som guld och grönt? 🙂 Jag beställde i eftermiddags, så jag förväntar mig leverans innan helgen åtminstone.

Nu måste jag lägga mig för att vara pigg imorgon. Det blir en ny, spännande vecka med massor av nytt att lära mig.

2 Comments

  1. anna
    14 October 2019 / 15:03

    Spännande! Skulle gärna se jackorna du har beställt…

    • 14 October 2019 / 21:19

      Har precis lagt ut ett inlägg med produktbilder. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.