ANNONS:

Helgstatus!

 

Vad tycks om mina supermysiga “gos-pellar”? ♥

Igår slutade jag två timmar tidigare då jag hade flex att ta ut. Två timmar kanske inte låter så mycket, men det gör en otrolig skillnad. Twinsen kunde hämtas redan strax innan två, vi hann med fredagsfika och jag kunde fixa lite innan det var dags för middag. Lyxigt! 🙂

Idag har jag och dottern hittat på en mycket spännande sak efter ett par års tjat. Hon fick äntligen sina efterlängtade hål i öronen. Så nu blir det förmodligen örhängen i julklapp. Visst inte att Apoteket gjorde sådant, men det var himla smidigt att bara gå dit och få det fixat på drop-in. Jag fick lära mig nya rutiner gällande skötseln efteråt. När jag fick örhängen skulle stiften snurras, men så är det inte idag.

Nu ska jag dricka kaffe och fortsätta gå igenom veckans mail samt blogga. Ha en fin lördag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.