ANNONS:

Utomhuskaffe, egna vindruvor och veckoplanering

Igår satt jag ute i det fina höstvädret och drack kaffe. Pratade med bästa kompisen telefonledes och vi uppdaterade varandra. Idag är vädret mer höstruskigt, men mysigt.

 

Det måste vara vindruvornas år för så här stora, saftiga druvor har vi aldrig fått. Trevligt! Dock har en del försvunnit oförklarligt, och jag misstänker att det är något djur som också är förtjusta i dem.

Nu ska jag planera veckan inklusive mat, matlådor, ta fram kläder, lägga in barnens hämtningstider och liknande. Ska faktiskt göra veckomatsedel den här veckan för att bli effektivare och därmed frigöra mer tid. Tanken är att middagarna blir kalops, spätta och pommes, köttfärslimpa, currykyckling, Mc Donalds och hamburgare med egna pommes. Kommer också att lägga in vuxenrätter som barnen inte gillar för jag är inte typen som njuter av att äta barnmat hela veckan. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.