ANNONS:

Bakken

Igår bjöd sambons arbetsgivare hela familjen på en heldag på Bakken. Det var typ hundra år sedan sist jag var där. Så smidigt med egen buss, lunchbuffén var god och åkband fick vi också! Äldsta sonen var hemma sjuk och passade Sonic.

Jag är inte typen som väljer vilken läskig karusell som helst, och det har nog blivit värre med åren. Jag ser bara alla risker. 😉 Men jag åkte i alla fall någon känguru som hoppade, rodeo, safari, spöktåget och liknande. Det mest läskiga jag åkte var nog svanarna. Det gick inte fort, men det kändes som om jag skulle ramla ner. Det mest obehagliga var en 4D-film med Dracula där jag samtidigt som han nös fick vatten i ögat. Kändes som snor. Vilken obehaglig chock!  Som ni hör är jag ingen karusellidkare eller spännningssökare.

Två i familjen älskade Flum Rider och andra hemska karuseller! 😉

 

En belgisk våffla med kaffe blev det på eftermiddagen.

 

Twinsen var mycket nöjda med besöket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.