Helg!

Helgen inleddes med 30-årskalas igår. Fick äntligen testat smörgåstårtan från Ingelsta Kalkon som visade sig vara lika god som jag förväntade mig. Den hembakade Tiramisu-tårtan (på bilden) föll mig också i smaken. Den måste jag testa att göra. 🙂

Idag har jag tvättat, plockat undan, dammtorkat och dammsugit – allt för att få till skönt lördagsmys. Synd bara att det är så fruktansvärt varmt. Hade hellre önskar mig traditionellt höstväder med frisk luft. Men det kommer kanske kommande helger. Jag har också köpt en ny, spännande kattlåda till Sonic som jag hoppas han ska acceptera. Kommer att visa upp den under helgen i kattbloggen Kattstil.

Jag har börjat grunna på olika outfits med koftan Bea från Dagmar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.