Testar kläder från Gina Tricot

Innehåller annonslänkar för Gina Tricot.

  

I förmiddags testade jag kläderna från Gina Tricot. Detta är ett par leggings i ett kraftigare tyg. Pris 199 kr och finns HÄR.

 

Detta är tunikan. Tänkte inte på att den hade bröstficka när jag beställde, men det får gå. Den kostar 179 kr och finns att klicka hem HÄR.

 

Likadant print som tunikan fast den är en blus. Kostar 249 kr och finns HÄR.

 

Och slutligen en varmt augustigul tröja med vida ärmar. Finns HÄR och kostar 249 kr.

 

Jag har på mig leggings och tunika på bilderna. Typiska bra basleggings som är kraftigare i modellen. De behåller jag. Jag valde stl S och bedömer att de är normala i storleken. KLICKA HEM HÄR!

Tunikan är tunn och skön, och även om den kanske mest blir använd hemma så behåller jag den med. Tror dock att den kommer att bli använd en hel del om jag använder den som t-shirt och stoppar in den i till exempel en kjol. Och när den är utsliten blir den perfekt som pyjamas. 🙂 Tog stl M och tycker den är normal i storleken. KLICKA HEM HÄR!

 

Här är blusen. Den var väldigt, väldigt kort i modellen och för fyrkantig för att passa mig. Den åker tillbaka. Jag har stl 38 och den passar då perfekt över mina axlar. KLICKA HEM HÄR!

 

Och slutligen har vi den mysiga tröjan med vida ärmar. Jag gillar den, men funderar på att välja en annan färg. Den finns nämligen i off-white också.  KLICKA HEM HÄR!

Vad tyckte du?

1 Comment

  1. Caroline
    15 August 2019 / 16:49

    Jag tycker att du var jätte fin i den sista toppen med vida ärmar!
    (Off White är ju också en bra färg)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.