Blir labbråtta igen och skaffar katt

Om lite mer än en vecka börjar jag jobba som leg. biomedicinsk analytiker på ett sjukhuslaboratorium här i Skåne. Jag har tidigare arbetat som analytisk kemist och biomedicinsk analytiker inom miljö, livsmedel och läkemedel (både mikrobiologiska och kemiska analyser), och därför kändes klinisk kemi spännande och nytt – en perfekt start! Det är ett mindre labb och både kollegor och chef verkar bra. Jag är så sugen på labbmiljö efter över tio år som egen företagare, och ser fram emot fasta tider och mer avgränsat mellan jobb och fritid. Har fått ett bra arbetsschema som passar både barn och katt. Får se vilken hobby jag ska skaffa mig nu. 😉 Troligtvis blir det en mix av katt, bloggande och träning jag kommer att lägga fokus på i höst.

Vad händer med bloggen då? Jo, den görs om till en avslappnad hobbyblogg utan krav på att den ska generera inkomster. Ser verkligen fram emot det också, att blogga baserat på lust.

Och just nu söker jag personal till Hittabox.se – kika gärna här om du gillar prenumerationsboxar och att skapa content. Jag behöver minst en person som ser till att uppdatera sajten löpande.

Vad säger du – var detta väntat?

2 Comments

 1. Caroline
  12 August 2019 / 00:33

  Grattis till nya jobbet!
  Nej, det var nog inte väntat! Men anade att du kulle göra något nytt med bloggen, vet dock inte varför😀

  • 13 August 2019 / 17:10

   Ok, bra att jag kan vara lite oberäknelig. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.