ANNONS:

Förhöstkläder och nostalgikick

Innehåller annonslänkar för Åhléns och Wakakuu.

God morgon! Det blev ett par dagars ledighet från bloggen. Den var inte alls planerad utan det blev bara så. Kattstil.se har jag dock uppdaterat i stort sett varje dag, och lille Sonic kommer hem om 3 dagar! 🙂

Igår var första arbetsdagen på länge. Dagen inleddes med vaccination mot hepatit B – varför berättar jag i ett annat inlägg. 🙂 Därefter mest göromål som fakturering och andra saker som måste göras i ett företag. Idag har jag satt av mer tid till bloggen.

Eftersom jag gav mig iväg ganska tidigt på morgonen var det skönt att svepa in mig i den mysiga koftan Bea från Dagmar. Helt klart värd sitt pris och kommer att bli en stor favorit i höst och vinter. Jag gick ner en storlek eftersom den ändå är så oversize. Om du är intresserad finns den i marinblått HÄR och i beige HÄR. 🙂 Jag hade också på mig t-shirt från Kenzo, kjol från Zara, ballerinaskor från Dune London, väska från Michael Michael Kors och smycken från Caroline Svedbom.

Här syns också tydligt att en bra bit av håret kapades i lördags hos frisören. Får nästan känslan av att det blev föööör tjockt i topparna. Det du! 😉 Inte ofta jag har upplevt den känslan.

 

På kvällen åkte jag till bästa väninnan för att äta god sushi. Hon tog fram gamla skolkataloger. Så vansinnigt kul att titta på gamla skolfoton – många skratt blev det. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.