ANNONS:

Dagsregn & äppledags

Vilket mysigt och lugnt väder. Det blir förmodligen dagsregn och det är sååå välkommet. Dessutom är det lagom varmt också så jag kunde ha jeans och kappa på mig. 😉

 

Jag visade upp denna bild på Facebook igår och idag har jag svaret – äpplet i mitten är Signe Tillisch. Jag satte tre äppleträd för kanske tio år sedan men har tyvärr glömt vilka sorter det var. Visste att ett av dem var Signe Tillisch. Kanske någon här som vet vad den andra äpplesorten i skålen heter?

Snart kommer en väninna på besök och jag funderar på att svänga ihop en chutney till lunchen eller kanske göra en paj.

2 Comments

  1. Josefin Brundin
    1 August 2019 / 15:19

    Är det inte Transparent Blanche?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.