Het sommardag

Vilken het sommardag vi går till mötes! Det gäller att slappa så mycket som möjligt och gå ut på kvällen istället. Idag har jag planeringsdag som innefattar inköp av kattsand och annat, ta fram recept för att i slutet av veckan baka och frysa in till exempel piroger inför hösten, boka in trevligheter i augusti och fakturera.

Uppslaget är från tidningen Sköna Hem och blommorna från trädgården. Eller ogräs om du så vill. 😉 Fast bolltistlarna har jag faktiskt planterat själv. Och så tror jag det är fänkål som blommar, fjärilsbuske och något som liknar luktärtor men som inte är det (fick jag lära mig av en observant läsare ett tidigare år). Vad hette växten nu igen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.