ANNONS:

Dansk design – älskart! :)

Innehåller annonslänkar för Hittabox och Supercat.

Just nu är jag ett extra stort fan av dansk design. Goodiebox är en dansk prenumerationsbox med skönhet som nyligen lanserades i Sverige. Jag lade precis ut en recension där jag bland annat visar hur fint boxarna kan staplas till små minibyråer. Både snyggt och funktionellt.

 

Strax innan helgen byggde jag ihop Sonics klösträd. Det kommer från det danska varumärket Kattens No 1. Det är robust, enkelt att bygga ihop och snyggt. Kan varmt rekommendera det. Finns att klicka hem det HÄR. Sedan går det att köpa till reservdelar och att bygga ut det.

Dansk design – älskart! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.