Fina prover med beställningen från Babyface

Innehåller annonslänkar för Babyface.

Nu i veckan fick jag hem denna beställning från Babyface. Jag gillar verkligen Skincity, men måste medge att testerna som medföljer inte är lika roliga längre.

 

Detta fick jag hos Babyface nu när jag beställde. Proverna känns anpassade efter mig och min beställning – så som det var med Skincity i början.

 

Dessutom hade jag paketet snabbt i brevlådan. Skincitys leveranstider har ju blivit något längre. Och det är väl sådant som händer när företag växer – att det är svårt att få det lika personligt som det var i början. Men det innebär också att nya aktörer har en chans att etablera sig. 🙂

Tips! Just nu får du 30% rabatt på Murad och 15% rabatt på serum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.