Kommande väsktest

Min svarta vardagsväska från det engelska märket Modalu har börjat bli ganska trist sliten. Jag är alltså på jakt efter en ny, svart vardagsväska. Läget känns helt perfekt då det är precis rätt läge att testa och klicka hem en med minst 50% rabatt.

Idag hämtade jag ut en svart från Coach. Ska också testa en från Furla och en från mitt favoritmärke Michael Michael Kors. De är stora men ändå mindre än de andra vardagsväskorna jag har (i andra färger). Kom på att barnen blivit större och att jag inte behöver ha så mycket med mig längre. 😉

Beräknar att de andra väskorna kommer i början av nästa vecka så att mitt test snart kan påbörjas.

 

Har också en krämvit väska hemma som jag ska utvärdera. Hoppas du ser fram emot detta lika mycket som jag. 🙂

Fler som är på jakt efter ny väska?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.