ANNONS:

Kardemummabullar med mandelmassa

Idag påbörjade jag med att utforska recepten i tidningen Hembakat. 🙂 Det blev kardemummabullar med mandelmassa. Väldigt trevligt recept med lättkavlad deg.

 

Men bullarna blev inte riktigt som på bilden..

 

..inte ens med florsocker. 😉

 

Så jag beslutade mig för att grädda dem som vanliga kanelbullar.

 

Därefter for jag till Hallongården med barnen. Vi lyckades plocka fyra askar jordgubbar men fick tyvärr köpa hallon. Tipset är att åka dit direkt när de öppnar för självplockning. Dessutom regnade det och vi hittade inte getterna, så det var inget lyckat besök den här gången. 😉 Jag fick i alla fall med mig lite färska bär samt frystorkade hallon. Planerna var annars att överraska mina föräldrar med bär, men det får bli senare i juli.

 

På eftermiddagen avnjöt vi kardemummabullar och bär.

Imorgon får du se på andra bullar. 😉 Och så ska jag skriva om olika reor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.