Lek och lektyr första riktiga sommarlovsdagen

Innehåller annonslänkar!

Idag var tvillingarnas första riktiga sommarlovsdag och nu väntar en månads ledighet för dem.

Strax innan lunchtid handlade vi nödvändigheter inför bland annat bak, och jag köpte tidningen Hembakat som har hur många bra recept som helst. Känner att jag vill baka en hel del på min semester. Lunchen bestod av rester från gårdagens middag; torsk, rotfrukter, kokt potatis, dill, lök och paprika.

ANNONSERBJUDANDE!

Jag köpte också Kattliv för att väcka mina gamla kattkunskaper vid liv. Kul att tidningen fortfarande finns kvar. 🙂

 

Och så hämtade jag ut ett trevligt paket från Wakakuu, som ni ska få se mer av imorgon.

 

Den här boken hämtades ut på ett annat ställe och det får bli semesterboken i år. Skönlitterära verk är tydligen inte min grej. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.