Guide när du ska köpa sandaler från ATP Atelier

Innehåller annonslänkar.

Det här sandaltestet har jag velat göra ett bra tag, och nu är det äntligen dags. 🙂 Jag har under en längre tid varit fascinerad av ATP Atelier som gör skor och väskor av bra kvalitet med enkel och snygg design. Skor och väskor som bara blir snyggare och skönare vid användning.

För ett tag sedan beställde jag hem sandaler i modellen Astrid, men de satt inte ordentligt på foten tyckte jag. Det var för lite med bara två remmar. Nu har jag hemma sandaler i modellerna Rosa, Roma och Allai. Alla dessa tre sitter bra på foten.

När det gäller storleken måste du tänka små, italienska storlekar och därför gå upp en storlek. Har du väldigt breda fötter kanske du till och med måste gå upp två storlekar. Jag har ungefär 38,5 på längden och något breda vrister. Alla dessa sandaler har jag hemma i storlek 39, och då passar de utmärkt på bredden och precis på längden.

ATP Atelier säljs här:
Wakakuu – finns både på rea och till fullpris just nu
Åhléns – mest fullpris men har många storlekar i lager
Nelly – ganska utplockat men allt på rea
Net-a-Porter – till fullpris och i extra roliga färger som t. ex. guld

Ska se om jag kan få till enskilda bilder på skorna när jag testar dem. Tänkte behålla ett par och det kommer att bli sååå svårt att välja. 😉

 

Här är bilder så länge från Net-a-Porter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.