ANNONS:

Sista jobbveckan innan semestern

Det är måndag och jag kommer att jobba på intensivt första halvan av veckan, för att sedan varva ner resterande halva. I nästa vecka ska jag nämligen testa på att ta riktig semester för första gången på tio år. 🙂 Jag skulle tro att jag kommer att få fler abstinensbesvär än ni. 😉

Jag får en himlans många mail och har säkert avslutat drygt 200 prenumerationer för att slippa rensa mail varje dag. Vilken detox! Det rekommenderar jag alla att göra. Det är inte alls säkert att de nyhetsbrev man anmälde sig till för 5 år sedan är aktuella idag.

Planen idag är att blogga, skicka över dokument till min nya redovisningskonsult, lämna in arbetsgivardeklaration, ljusfärga håret, träna på lunchen, förbereda ett sponsrat inlägg till nästa vecka, fakturera, returnera två paket och köra igång ett projekt med ny kund.

Under veckan kommer nya reafynd som jag ska testa, och detta lägger jag förstås upp innan min semester. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.